Sara Dizdarevic: studente Rechten

Sara Dizdarevic: studente Rechten

Ik ben Sara Dizdarevic, 21 jaar en  4de jaars studente Rechten, specialisatie Economisch & Sociaal Recht. Na het behalen van mijn Bachelor diploma aan de Katholieke Universiteit Leuven, heb ik besloten om mijn masterstudies verder te zetten in Brussel. Studeren in deze internationale omgeving is fantastisch en zeer verrijkend.

 

Mijn roots liggen in Servië, maar inmiddels is het al 12 jaar geleden dat ik naar België ben verhuisd. Na 4 jaar in Gent gewoond te hebben ben ik in het mooie Dilbeek komen wonen, dicht bij Brussel en toch in de landelijke omgeving van het Pajottenland. Een unieke combinatie!

 

Ik vind het belangrijk om iedereen op een open en onbevooroordeelde manier te benaderen. Vrijheid van denken en ontwikkeling!

 

Als snel had ik door dat ik onbewust liberale ideeën koester. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik de kans krijg om deze om te zetten in een politiek engagement. Thema’s  waarop ik de klemtoon wil leggen zijn: jeugd, integratie en een proper Dilbeek. Ik zit boordevol ideeën en kijk ernaar uit om deze mee op te nemen in de beleidsplannen van het hele team.

 

Sara Dizdarevic
27ste Plaats

 

Secured By miniOrange