Micheline Gizzarelli: Dilbeekse handelaar

Micheline Gizzarelli: Dilbeekse handelaar

Ik ben Micheline Gizzarelli, dochter van een Belgische mama en een papa met Italiaanse roets. Maar dat deed mijn familienaam natuurlijk al vermoeden.

 

Mijn ouders waren zelfstandigen en als snel heb ik mij daar om de administratie en boekhouding bekommerd. Het ondernemerschap zit in mijn temperament. Toen de krantenwinkel in de Verheydenstraat te Dilbeek een overnemer zocht, heb ik dan ook geen ogenblik getwijfeld. De gesprekken met de bezoekers zijn fantastisch, alle thema’s komen aan bod, zonder taboe. Zelf ben ik ook nog actief in de organisatie van onze Kerstmarkt te Dilbeek.

 

Als handelaar moet ik al eens slikken bij het zien van de vele leegstand in Dilbeek. Hoe kan dat nu in een gemeente zoals Dilbeek? Ik voelde mij onmiddellijk aangesproken om mee de kar te trekken in Dilbeek om collega handelaars te steunen en van Dilbeek terug de plaats te maken waar jong en oud gezellig kunnen winkelen. Diversiteit, veiligheid en mobiliteit staan hierbij centraal. Daarnaast moeten we van Dilbeek terug een propere gemeente maken.

 

Om een cliché te gebruiken: er is nog veel werk aan de winkel! Maar ik wil dit GEWOON DOEN!

 

Micheline Gizarelli
15de Plaats

 

Secured By miniOrange