Linda JANSSENS gaat de uitdaging aan!

GEWOON doen!

Linda JANSSENS gaat de uitdaging aan!

Politiek zit in mijn genen. Ook mijn ouders en grootouders waren politiek actief. Sinds mijn prille jeugd kleurt mijn leefwereld hemelsblauw. De tijd vliegt, inmiddels maak ik al 12 jaar deel uit van de Gemeenteraad en mijn gedrevenheid dwingt mij om voor een extra termijn te gaan.

 

Mijn wil om bij te dragen aan een evenwichtige en gelukkige samenleving blijft groeien en de ervaring die ik ondertussen heb opgebouwd drijft mij om het nog beter te doen.

 

Mijn echtgenoot Bruno is mijn steun en toeverlaat, net als mijn zonen Glenn en Mikey De Leener. De groep geeft mij het vertrouwen door mij de tweede plaats op de lijst toe te kennen. Oprecht bedankt! Ik zal jullie niet ontgoochelen. Ik houd van alle Dilbekenaren. Door mijn job bij de Liberale Mutualiteit Vlaams-Gewest ben ik heel nauw betrokken bij de zorgen van mensen, daar kan ik mijn hart en ziel ten volle kwijt. Dit mag in Dilbeek niet uit het oog verloren worden. Verder ben ik ook al 10 jaar actief bestuurslid bij Schepdaal Feest en zo probeer ik mijn steentje bij te dragen om dat oude leuke dorpsgevoel te behouden. De mensen die mij kennen, weten dat ik sta voor sociaal engagement en altijd klaar sta om mee in de bres te springen!

 

Gewoon doen! Zit mij als gegoten.
Linda Janssens

 

 

 

Secured By miniOrange