Bart Nevens: WELZIJN op één!

Met de duim van de lijsttrekker

Bart Nevens: WELZIJN op één!

Ik ben 41 jaar, partner van Mona Tiels en de fiere vader van Pieter-Jan en Kasper. Na omzwervingen via Asse-ter-Heide, Herfelingen en Lennik woon ik reeds 19 jaar in Itterbeek. Ik houd van deze gemeente. Wandelen tussen de schilderijen van Pieter Bruegel, troeven waar we terecht trots op mogen zijn.

 

Het liberale engagement werd mij van kinds af aan meegegeven. Mijn vader was secretaris van het Willemsfonds in Herfelingen en een sterke voorstander van het vrije denken van elke burger.

 

Mijn moeder was zaakvoerder van een BVBA in thuisverpleging. Hier ben ik mijn hart verloren. Al snel ging ik verpleegkunde studeren om in de voetsporen van mijn moeder te treden. Ondertussen zijn we bijna 21 jaar verder en ligt mijn hart nog steeds bij het helpen van mijn patiënten!

 

Elke dag die glimlach toveren op het gezicht van mijn patiënten, de woorden “dank je om mij te helpen Bart” , ze blijven mij vertederen. Ik wil dan ook volop inzetten op het welzijn van de Dilbekenaren. Gezondheid en sport gaan hand in hand.

 

Sociaal engagement vind ik belangrijk. Zo dook ik in het culturele leven van Dilbeek als decorbouwer bij KT de Bietjes. Daarnaast richtte ik een vriendengroep op van motorrijders. Ik ben dan ook terecht fier dat ik nu de kans krijg om een politiek engagement aan te gaan. Voor een proper Dilbeek, waar jong en oud het nodige welzijn krijgen dat ze verdienen!

 

Bart Nevens

33ste Plaats

 

 

Secured By miniOrange