Alexis Rons: Jong talent!

Fiere voorzitter: "Jong talent op 11de plaats"

Alexis Rons: Jong talent!

Ik ben intussen 26 jaar, geboren en getogen Sint-Martens-Bodegem en de fiere dochter van Natascha Vanhee (Gemeenteraadslid) en Daniel Rons (wijnhandelaar in Dilbeek en omstreken).

 

Politiek engagement werd mij van bij de geboorte ingelepeld. Ik houd van engagement en ondernemen. Na 18 jaar besliste mijn moeder om haar politieke activiteiten af te bouwen. Wel, er staat een nieuwe generatie klaar! Ik houd van ondernemen! Daarom heb ik ‘ja’ gezegd aan Open VLD Dilbeek om mij kandidaat te stellen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

 

‘Ja’, omdat ik samen met de partij stappen vooruit wil zetten. Laat ons eerlijk zijn, Dilbeek is een fantastische gemeente. Maar Dilbeek moet blijven groeien en daar wil ik aan meewerken. Ik besef dat ik als mid-twintiger nog een lange weg heb af te leggen als het gaat over levenservaring. Maar op constructieve ideeën staat geen leeftijd.

 

Op professioneel vlak heb ik onlangs de job van syndicus ingeruild voor deze van Seminar Consultant. In beide jobs staat de omgang met mensen centraal. Complexe situaties worden opgelost door goede en eerlijke communicatie.

Samen met de partij wil ik actief meewegen op het Dilbeekse beleid. Jonge ondernemers moeten de juiste kansen krijgen. Ik ga er 100% voor, op volle kracht, gewoon doen!

 

Alexis Rons
11de Plaats

 

 

Secured By miniOrange